11.03.2017 г., 13:44 ч.

Единствен 

  Поезия » Любовна
401 2 4

Ти си моята душа, 

ти си моето сърце, 

ти надежда си във пустошта, 

животът ми е в твоите ръце! 

 

Без теб да дишам аз не мога, 

без теб не бих била това, 

без тебе ще угасне този огън, 

който топли ме, когато съм сама! 

 

Единствен ти в очите ми прочете, 

историята на моята душа.... 

Единствен ти разбра ме и се врече, 

сърцето си да ми дадеш – и любовта! 

© Pepi Petrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??