Ти си моята душа,
ти си моето сърце,
ти надежда си във пустошта,
животът ми е в твоите ръце!
Без теб да дишам аз не мога,
без теб не бих била това,
без тебе ще угасне този огън,
който топли ме, когато съм сама!
Единствен ти в очите ми прочете,
историята на моята душа....
Единствен ти разбра ме и се врече,
сърцето си да ми дадеш – и любовта!
© Pepi Petrova All rights reserved.