3.12.2023 г., 13:03 ч.

Единствен на света 

  Поезия » Любовна
374 1 2

     

Единствен на света

 

Безумно те обичам,

загубих сън, покой!

Безумно те обичам!

Как искам да си мой!

 

Ела поне в съня ми,

във моя дом ела

и тайно остави ми

любов и красота!

 

Душите ни без думи

ще бъдат заедно в нощта.

С ръце ще те прегърна

дори и във съня.

 

Сълзите ми ще светят

със лунна светлина.

И тебе ще докоснат

единствен на света.

       Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • MagiV (Margarita Vasileva), много ти благодаря!
  • Мари, както ювелирът шлифова диаманта, за да блесне той с цялата си красота, така и ти редиш словата и създаваш едно литературно бижу. Желая ти успех!
Предложения
: ??:??