2.11.2011 г., 14:40 ч.

Единствен ти 

  Поезия » Любовна
967 0 0

Не мога с думи да опиша

Какво си ти за мен

Случайно появи се ти и преобърна

Живота ми сив и студен

 

Не бях усещала отдавна

Любов и нежност топлина

Единствно с теб за първи път изпитвам

Усещането да съм желаната жена

 

Върна ми ти  пламъка в очите

Върна и усмивката на моето лице

Върна топлината в сърцето

Само щом за миг докосна ме с ръце

 

Върна ми и радостта в живота

На думата "любов" придаде смисъл ти

С устни щом докоснеш ме политам

И всяка моя мисъл все към теб лети

 

Да изразя не мога с думи

Това което чувствам вътре в мен

Благодаря на Господ че те срещнах

Благодаря му че те има всеки ден

© Юлиана Цекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??