6.02.2010 г., 23:18 ч.

Единствена 

  Поезия » Любовна
557 0 3

 

 

ЕДИНСТВЕНА


Поглеждам към морето синьо,

поглеждам твоите очи

и сякаш ме опива вино,

което празнично звучи!

Ще тръгнем с лодка през морето,

през тези шеметни вълни.

Ще спрем на острова, където

безгрижно времето лети.

Дали ще има път обратен,

дали ще жалим за света?

Във този космос необятен

единствена е ЛЮБОВТА!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??