19.09.2013 г., 2:19 ч.

Единствена 

  Поезия » Любовна
636 1 2

    Единствена

 

На този ден

щастлив съм аз,

че съм до теб,

че си до мен.

         На този ден,

         обичан ден,

         единствена

         си ти за мен.

На този ден,

прекрасен ден,

обичам теб,

обичай мен.

        За всички дни,

        завинаги,

        единствена,

        оставаш - Ти!...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??