17.11.2007 г., 22:27 ч.

Единствена ли съм 

  Поезия
756 0 5
Отново мъка и сълзи,
питам се единствено защо?
Не искам пак да ме боли
и сърцето ми да е само.
Смъртта ли е спасение
от живота толкова жесток?
И защо е това мъчение,
наречено любов.
Настъпва пак нощта,
ти до мен си във съня.
Дори не искам да сънувам,
просто да не съществувам.
Не казвай нищо,замълчи,
думите не са ми нужни.
Нужен си ми само ти,
радостта във дните тъжни.
Дали обичам те не зная,
не зная за какво се моля.
На чувствата да сложа края,
или да бъда вечно твоя.
Кажи ми,единственa
ли съм за теб сега?
Или това е приказка измислена,
завършваща със самота.
За тебе всичко давам,
ако ти си любовта.
Сърцето си ти подарявам,
пази го,твое е сега.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??