4.11.2016 г., 13:44 ч.

Единствена любов 

  Поезия » Любовна
1043 1 0

 

Единствена любов

 

На този свят една съм любил,

но тя ми стига и за сто

И от това не съм загубил,

аз имах Рай, Небе, Злато…

 

Щастлив бях аз, че я обичах,

със най-великата любов.

Не любих аз да се развличам,

на много жертви бях готов!

 

Едно сърце аз имах само

и без остатък бях го дал.

Аз за душа и нежно рамо,

със шепите, бях взел и дал.

 

На този свят една съм любил…

А можех да залюбя сто!

Но от това не съм загубил –

аз имах Рай, Небе, злато!..

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??