4.12.2020 г., 8:31 ч.

Единствена за мен 

  Поезия » Любовна
726 0 0

Когато най-малко я очакваш и те връхлита.

Когато сигурен си в нея, тя ще те изпита.

Когато търсиш я все я няма.

Но да я изпиташ, ще ти трябва да повярваш.

Това нарича се любов.

 

Една любов я срещнах на шега.

Една любов, но истинска за мен е тя.

Ти накара ме да вярвам в любовта. 

Защото аз се бях отказал от чувство като това.

Ти си тази моя истинска любов, която толкова я търсех в този свят суров.

Ти си огледалото на моята душа.

Само ти и никоя не може да го промени това.


 

За такава истинска, каквато си за мен, ще трябва да покажеш колко влюбена си в мен? 

Не я очаквах, но при мене тя дойде и покори го моето сърце.

Истинска любов изпитвам аз към теб. 

Защото се заклевам, че обичам само теб. 

Цял живот ще ти го показвам, че за мен си ти единствена ще го доказвам.

 

Във мига, във който аз те зърнах, времето за мене сякаш спря.

В този миг за мене беше ясно, че със теб сме се родили за да бъдем заедно на света.

Всеки следващ ден те аз обичам, повече отколкото предишния за мен.

И с това накрая ще докажа, че наистина за теб съм аз роден.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??