Ще бъда безразсъдна тази нощ...
ще те желая още...
пак... и още...
Ще стенеш диво в нежния разкош...
Плътта ми твоя
тази нощ е...
Ще бъдеш в ласките ми укротен,
ще утоляваш още...
пак... и още...
Дорде заспи и звярът в мен,
гладът и страстите...
безумна нощ е...
Ще искаш да остана до зори,
ще молиш още...
пак... и още...
Недей да тръгваш... остани...
не си отивай...
нашта нощ е...
Ще ме изпиваш жадно всеки път,
ще искаш още...
пак и още...
Поставяш ме на кръстопът...
оставам с тебе - наша
луда нощ е...
След мен остава аромат попил
по дрехите, по теб,
жадуваш още...
От мен страстта ми недопил,
безгласен вой -
безлунна нощ е...
Ще ме желаеш всяка твоя нощ,
копнееш пак...
и още... още...
Да тънеш в мекия и див разкош
на ласките...
бездънна нощ е...
И спомена за тази наша нощ
ще носиш дълго...
още... още...
Дали със мене бил си лош...
или пък луда аз
по тебе нощем...
© Мила Нежна Всички права запазени
ще те отхапвам бавно - къс по къс...
ще бъда страстна и опасна, без умора,
ще те разпъвам цяла нощ... на моят кръст...
Браво,МИЛА!
И СИ ДИВА И ЛУДА И СТРАСТНА,
И СИ ИСТИНСКА, НЕЖНА...ЖЕНА!!!....ех ,да можех само да ти опиша как бих искала да съм наблизо, че да потушавам ОГЪНЯ,който си разпалила!
Целувки за "горещия" ти стих!