14.07.2011 г., 22:36 ч.

Единствено 

  Поезия
640 0 11



нищо не искам

единствено

да почувствам лицето ти

до моето

плътно

без да говорим

само да слушам мислите

и сърцето ти

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??