7.09.2010 г., 9:09 ч.  

Едно с природа 

  Поезия » Пейзажна
700 1 0

С трепет в кръвта

тръгвам по поле                                       

от узрели жита...

Вървя и сред дръвчета

а из клоните им - плодове.

Някои паднали на почва,                 

из сухи листа!                               

Опитвам да не ги настъпя,

за да не унищожа                         

реколта на земя...

Слънце гали моя кожа

а от страни подухва тих,                     

летен ветрец!

Закачливо разрошва ми коса

и ме тегли все - напред...

С него иска да полетя,

а с птици - песен да запея!

Музика е в душа

и с усмивка ще пея за любовта!

По тяхно влияние ще се понеса...

Дано улови всяка живинка,             

сила на мелодия

и всяка натъжена душа

намери отново радостта! 

© Roselina - Neli Evgenieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??