27.06.2017 г., 19:54 ч.

Една цигара време 

  Поезия » Любовна
802 1 0

Последно я видях с цигара,
нямаше запалка, нямаше кибрит,
запалих клечка и зачаках,
да допуши нашия последен миг.

 

Започне ли димът да избелява
и цигарата е моята тревога,
то значи любовта ми ще я няма,
а фасът си е чисто – сбогом.

 

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

21 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??