Jun 27, 2017, 7:54 PM

Една цигара време 

  Poetry » Love
807 1 0

Последно я видях с цигара,
нямаше запалка, нямаше кибрит,
запалих клечка и зачаках,
да допуши нашия последен миг.

 

Започне ли димът да избелява
и цигарата е моята тревога,
то значи любовта ми ще я няма,
а фасът си е чисто – сбогом.

 

 

Добрев

© Атанас Добрев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??