12.03.2023 г., 11:36 ч.

Една душа, две тела 

  Поезия
196 0 0

Моите дяволи наполовина са в него,
а Раят цял живее между нас.
Затова го нося в душата си леко,
че всичко, което е той, това съм и аз!

Моите ангели в него живеят
и пазят душата ми там.
Когато телата в едно ни се слеят,
откриват крилатите храм!

Целият смисъл, побран е в душата,
ала тя е една в две тела.
Благословия ни даде съдбата,
но и наказа ни, разделени в света!

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??