6.11.2007 г., 16:56 ч.

Една душа ранена 

  Поезия » Любовна
629 0 3

Навън е слънчево, а в мен вали.

Денят е весел, а сърцето ме боли.

Душата ми самотна и наранена

се лута някъде и търси теб.

Покой за миг не си намира

та във мене всичко е въъ лед.

Сълзите ми - на прага да заплача,

но аз ги сдържам - правя се на силна,

ала то, сърцето ми диктува

и да се противопоставя съм безсилна.

Защо ли болката е тъй голяма?

Душата ми, сърцето ми

защо са тъй ранени?

Защо ли съм така безсилна

пред Вселената Любов?

Душата ми, сърцето ми

те вече са сломени!

Навън е слънчево,

а в мен вали.

Денят е весел,

но душата ми скърби!


 07.02.2004г. Надя

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??