30.09.2007 г., 12:51 ч.

Една фалшива усмивка 

  Поезия
1553 0 0
За тебе съм поредната, нали?
Не! Не казвай нищо! Замълчи!
Погледни ме във очите!
Някога ми обещаваше звездите,
а сега ми останаха единствено сълзите,
стичащи се по лицето ми като река
и въпреки всичко пак с фалшива усмивка ще скрия цялата тъга!

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??