20.10.2007 г., 12:14 ч.

Една истинска любов 

  Поезия
622 0 2
Прераждам се,
в прегръдките на една истинска любов.
Тя гъделичка всяка моя фибра
и топли слабите ми рамене
в една нова метаморфоза.
Ще укрепна наново,
в прегръдките на тази любов -
откъснала миналите страници,
начертала нови траектории в душата ми.
И вярвам, тежестта върху ми
не са проблемите по пътя,
а новите криле,
пораснали
в топлите прегръдки
на една истинска любов.

                                       19.10.2007

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??