9.07.2011 г., 18:47 ч.  

Една история 

  Поезия » Любовна
1460 0 0

Красиви недоразумения.

Топли откровения.

Студени откровения.

Сътресения.

Жертви.

Умиления.

Угризения.

Страхове от грехове.

Пустинни гласове.

Мълчаливи обяснения.

Нежни упования.

Безсмислени стенания.

Очертания, силуети.

Объркани пътеки.

Невъзможни съчетания.

Догадки.

Загадки.

Стари надежди сладки.

Неспокойни очи, молещи.

Съчинени врати.

Растящи стени.

Въздушни съзерцания.

Придружаващи сълзи.

Малко по-нови съзнания.

Малко по-нови желания.

Стари дестинации с нови градации.

© Любов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??