10.01.2023 г., 11:59 ч.

Една жена 

  Поезия » Любовна
459 0 1
.                   Една жена 

 

С очи красиви една нежна, хубава жена,

скрити зад очила, те излъчват красота.

Понякога са тъжни, усмихнати понякога,

засмяна жена скрила в душата си тъга.

 

Тя свободна е като името си Свобода,

с дух и тяло стройно като истинска жена.

В очите и се вижда голяма сега тъга,

самотната жена пак търси любовта.

 

Красивата жена никога не остава сама,

тя търси отново нежността и любовта.

И когато срещне любов, нея истинската,

не може да скрие радостта си зад очила.

 

Жена силна, борила се с живота сама,

майка отгледала син и го дарила с обичта.

В спомените се завръща отново с танца,

танц ритмичен между мъж и жена, красота.

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??