2.09.2016 г., 12:04 ч.

Една картина 

  Поезия
475 0 0

Да си представим една картина,

две войски и война посред зима.

С трупове на млади майки и деца,

е осеяна цялата земя.

 

След ден тук ще бъде гробна тишина,

ще остане само мъката от таз борба.

Жена с дете в прегръдка,

картина от която побива те тръпка.

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??