28.10.2007 г., 12:34 ч.

Една лъжа 

  Поезия » Любовна
779 2 0
                                                         Една лъжа
Обичах те повече от себе се дори,
но ти не го осъзна това.
Вярвах сляпо в тебе аз,
а ти ме излъга.

Любовта ни за теб е била просто игра.
Ти я изигра.
Любовта ти към мен е била само лъжа.
Лъжа, само лъжа.

Без милост предаде сърцето ми,
в самота ти го обрече.
Една изневяра ми причини,
сега в огън да горя.

Дадох ти всичко аз,
а ти само една лъжа.
Целия си живот дадох на теб,
но ти това не го видя.

Вече не искам да мисля за теб.
Няма и да плача за теб.
В сърцето няма нищо,
остана само омразата към теб.

Ще ме вижаш ти в лицето на другата
и споменът за мен ще те измъчва всеки ден.
Ще искаш ти при мен да се върнеш,
но път обратен няма да има.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??