21.05.2008 г., 7:51 ч.

Една любов 

  Поезия » Любовна
645 0 2

Една любов дойде със пролетта

и върнаха се радостите прежни,

изгряха в мене хиляди слънца,

в сърцето разтопиха преспи снежни.

 

Разцъфнаха в сърцето ми цветя

и птиците в душата ми запяха,

обрулена от бури досега,

изгубена душа от самотата.

 

Една любов показа светлина

и изхода един от тъмнината,

една любов ми върна пролетта,

избави ме за миг от самотата.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "една любов ми върна пролетта" - Пожелавам ти винаги да бъде така!

    Поздравления за прекрасния стих. С Обич.
  • Хубаво е!!!Дано се запази пролетта в теб за дълго!
Предложения
: ??:??