6.07.2008 г., 6:33 ч.

Една любов 

  Поезия » Любовна
1016 0 3
Понякога се чудя защо съм жива?
Защо минават дните ми един след друг?
А истината е така красива -
аз живея, защото ти си тук!

Никога не съм си и мечтала,
че ще срещна някой като теб.
Дори не съм копняла
за някой толкова добър човек.

Никой никога така за мен не се е грижил,
никой не ме е обичал така.
Ти си този, който се погрижи
аз да съм най-щастливата жена!

И сигурна съм, че и след години
ти ще си най-красивият за мен,
и колкото и време да отмине
ще те обичам пак от все сърце!

© Гергана Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??