ЕДНА ЛЮБОВ КАТО МАГИЯ
Една любов като магия
ще сложа в твоята длан.
А после ще погледна, ще открия
погледа ти откровен и ням.
При теб смутено ще дотичам
с полъха на копринения дъх.
Ръце протегнати в теб ще скрия,
а в сърцето си - една любов.
Ще повдигна безцветната завеса
на любовта красивата игра.
Ще ме вземеш като китка росна,
ще изпиеш от мене любовта!
© Мария Всички права запазени
Затова ще го кажа в прав текст - не разбирам, защото е е толкова безумно-тъпо, че няма какво да му се разбере.
Съгласна съм, че всеки сам си избира какво да пише и чете. Но каквото си е написал, да е готов другите да го прочетат и изкоментират.