14.04.2014 г., 1:06 ч.

Една любов 

  Поезия » Любовна
533 0 0

 

Една любов бе тъй прекрасна.

Но таз любов невинаги бе ясна.

Една любов завинаги угасна.

 

Когато тръгна си от мене ти,

сърцето ми завинаги разби.

 С ръцете си го смачка ти

 и в коша го захвърли - уви!

  Защо остави ме сега – не знам?

И пак потънала в самота,

се питам как играе си със мен

таз съдба?

 

Но пак обичам те му казах аз,

                                  а  той обърна се и рече, не и аз!

Каква любов бе тя прекрасна!

Но тя завинаги угасна!

© Виолета Денчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??