29.01.2011 г., 23:30 ч.

Една любов 

  Поезия » Любовна
892 0 2

Някъде дълбоко се крие скъпоценното,
чудя се как ли ще стигна до там,
искам любовта, искам нежността,
искам да се появиш ти.
Но няма те, къде си,
аз само в сънищата си те виждам.
Целувката, толкова специална е тя,
ела, искам да ти подаря една.
Не, аз няма да те нараня,
търся това, което търсиш ти.
Ако ти се превърнеш в реалност,
ако сградите се срутят до една,
ще ме забележиш ли,
ще притичаш ли към мен?
Ако мина покрай теб,
ако сърцето ти посочи мен,
ще ме познаеш ли,
ще пристъпиш ли напред?
Може би се търсим от години,
може би се познаваме от векове.
И седя си на тревата аз,
духайки поредното глухарче,
и продължавам да мечтая за теб,
чакайки те ден след ден.
Вярвам, че денят ще дойде,
мигът, в който се сбъдне желанието ми,
тогава щастие ще ме сполети,
една любов, която не ще отлети!

                                                                                  -  InFiNiTeE*
(Може би това, което ме вдъхнови, е... силната ми вяра в любовта и любовта от пръв поглед :))

© Георги Рогачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??