20.11.2015 г., 23:59 ч.

Една любов 

  Поезия » Философска
256 0 0

                                                   ЕДНА ЛЮБОВ

 

ЕДНА ЛЮБОВ с ЕДНА ЖЕНА. 

Тя беше, вече си отиде, 

да, тръгна си и веч я няма, 

Изстинали са чувствата в двама. 

 

А бяха заедно и деня и нощта, 

целуваха се весели, щастливи. 

Сега налегнала ги е Тъга, 

сега сами са в дните сиви. 

 

Дали сгреши Той, а може би Тя, 

уви, така се случва понякога в Любовта. 

Боли, но Животът продължава, 

всяка мисъл за Миналото ги натъжава. 

 

Той и Тя ще срещнат друг човек "любим". 

Първата Любов, първият трепет остава незаменим. 

Ще мине време, може би години, 

но ще остане споменът за Първата Любов. 

Вървим по своя път нов. 

Ще лъжем Сърцето, а То не Забравя. 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??