10.03.2010 г., 21:44 ч.

Eдна любов, един начин на живот 

  Поезия » Любовна
1103 0 1

Eдна любов, един начин на живот

 

 

Както искрите, отдадени от огъня запален,

се разпръскват в спомена реален,

така и всяка твоя милувка е запаметена

в съзнанието ми като най-нежна.

 

Всяка твоя целувка разпалва в мен

страст, подобна на ураган безумен.

 

Всеки допир кара душата ми да трепти,

кожата да очаква, а сърцето да тупти.

 

Изпълваш ме с нежност и красота,

щом по лицето ти видя усмивката.

 

Разтапяш ме само с прекрасните си очи,

затова караш гласа ми да замълчи.

 

Днес в съня си те видях – рицар с чест,

поднасящ ми бяла роза под бор сенчест.

 

Искаше ми се да усещаш това,

което душата ми иска да извиква

и за което сърцето ми кара да пулсира,

заради което разума ми агонизира.

 

Трябва сърцето ми да те предупреди,

знай, че не би трябвало да вреди,

ала сякаш те познавах и от преди,

може би те видях в своите мечти.

 

П.П.  Посветено на моя любим , който на днешната дата 10.03.2010 има рожден ден. ( :  Да си ми е жив и здрав.

© Грийн Лейди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??