12.03.2023 г., 19:36 ч.

Една мечта Любов 

  Поезия » Любовна
300 0 0

Когато силно вярваш в Любовта

Дали тя ще те споходи.

Когато имаш само една мечта.

Мечта Любов.

Дали тя ще те докосне.

Докосна ме и аз разбрах

какво е Любовта.

Да обичаш.

Да бъдеш обичан.

Две сърца докоснати с Любовта.

Две души които ще 

бъдат щастливи.

И всичко това е заради 

една сбъдната мечта.

Мечта Любов.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??