Когато силно вярваш в Любовта
Дали тя ще те споходи.
Когато имаш само една мечта.
Мечта Любов.
Дали тя ще те докосне.
Докосна ме и аз разбрах
какво е Любовта.
Да обичаш.
Да бъдеш обичан.
Две сърца докоснати с Любовта.
Две души които ще
бъдат щастливи.
И всичко това е заради
една сбъдната мечта.
Мечта Любов.
© Наско кирилов All rights reserved.