10.11.2010 г., 20:25 ч.

Една непокорна жена 

  Поезия » Бели стихове
962 0 0

Разочарована от себе си съм,

за да не мога да заспя

и просто не зная как

от грозното чувство да се

отърва...

 

То ме гони денонощно,

иска от мен само едно -

да бъда непокорна,

недостъпна и да мога просто ей така

да подпаля всички лоши неща...

 

Но аз съм твърдоглава

и все едно и също ми се върти...

Как да махна чувствителността,

и просто със затворени очи

да прогоня всички лоши дни?

 

И пак не мога да заспя,

пак гонят ме неща от лоши

чувствени неща и от страха

да не остана сама...

А не трябва да е така!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??