30.03.2017 г., 12:55 ч.

"Една несбъдната мечта" 

  Поезия » Свободен стих
417 1 0

И сега не знам дали искам да те видя...

И сега не знам дали обичам те...

Още ли ми липсваш? Още ли копнея?

Дано се видим, дано не се...

Не знам какво да мисля... Обърках се...

Не знам мъчно ли ми е, но знам –

объркано ми е... Бог на помощ да ми е.

За мен да е. За лудата, която влюби се.

Леденото ми сърце на прах е .

Хаос. Светлина. Обич .Омраза. Щастие.Тъга.

Това си ти – една несбъдната мечта.

© Радина Всички права запазени

Изникна ли Ви някой в ума ?Запазете го за себе си !  (за една несбъдната мечта) 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??