9.01.2009 г., 23:42 ч.

Една нощ 

  Поезия » Друга
763 0 1

Една  нощ  и всичко се  променя и блъска се кола.

Една нощ и мигът определя съдбата на свидна дъщеря.

Една нощ  и звукът отеква и по черната земя  кръвта потича в нощта.

Една нощ  и душата отминава студено тялото стои.

Една  нощ  и  тръгва си живота  в  посока  безизвестна.

Една нощ   и  нея  я  няма, за  миг  от вечността.

Една  нощ и    родители    остават  без дете  сами  на   света.

 

© Потребителката Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно!
    Но опредено не е стих!
    А за "кръвта потеква" предполагам, си имала предвид "потича"?
Предложения
: ??:??