17.11.2024 г., 17:35 ч.

Една нощ 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
38 1 0

Ела,когато луната изгрее,

ще ти покажа къде е рая,

      ще ти покажа какво е рай.

Не стой самотен.

Ела при мен през нощта,

       не е редно,но толкова сладко,

вкуса на соления грях ,толкова нежен

Ще те заведа в рая.

       Ще бъдем само аз и ти!

Страха ще убием,

срама ще забравим 

С огнени души вплетени една в друга.

Страха ще убием,

съня ще сбъднем,в мечтите ще влезем.

И забраненото за телата 

с душите ще изпълним.

Красиво като танц,

звънка и нежна песен ще изсвирим.

                                         -Д. от Рина 

              

 

© Рина Д. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??