5.05.2007 г., 14:44 ч.

Eдна оса в прозореца се блъска 

  Поезия
718 0 2
 

***


Една оса в прозореца се блъска -

ОТВЪД

Ли се опитва да  проникне,

или я заслепява светлината,

която през крилцата и избликва ?



О, как  ми заприлича ти на нея,

заблъскана във вътрешен прозорец -

невидимо разполовил душата

сияещ,

миг преди    да я разпори!



Защо не отразиш гърба си, мила

в лъжовното стъкло, което грее?



А в образа му дириш ти вратата...

Та тя  обратно,   кротичко си зее!

© Забраван Забраванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??