5 may 2007, 14:44

Eдна оса в прозореца се блъска 

  Poesía
756 0 2
 

***


Една оса в прозореца се блъска -

ОТВЪД

Ли се опитва да  проникне,

или я заслепява светлината,

която през крилцата и избликва ?



О, как  ми заприлича ти на нея,

заблъскана във вътрешен прозорец -

невидимо разполовил душата

сияещ,

миг преди    да я разпори!



Защо не отразиш гърба си, мила

в лъжовното стъкло, което грее?



А в образа му дириш ти вратата...

Та тя  обратно,   кротичко си зее!

© Забраван Забраванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??