27.08.2007 г., 10:26 ч.

Една Приказка за Живота 

  Поезия
710 0 2

И ти,прекрасна,ще потеглиш
натам
накъдето
звездите ще изплакнат
сутрин рано
своите очи.
И ще се върнеш
оттам
откъдето
цветята ще се погледнат
вечер късно
във звездните води.
И ще се върнеш още по-прекрасна.

13.07.2007 г.

© Андромеда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??