Aug 27, 2007, 10:26 AM

Една Приказка за Живота 

  Poetry
715 0 2

И ти,прекрасна,ще потеглиш
натам
накъдето
звездите ще изплакнат
сутрин рано
своите очи.
И ще се върнеш
оттам
откъдето
цветята ще се погледнат
вечер късно
във звездните води.
И ще се върнеш още по-прекрасна.

13.07.2007 г.

© Андромеда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??