27 авг. 2007 г., 10:26

Една Приказка за Живота 

  Поэзия
768 0 2

И ти,прекрасна,ще потеглиш
натам
накъдето
звездите ще изплакнат
сутрин рано
своите очи.
И ще се върнеш
оттам
откъдето
цветята ще се погледнат
вечер късно
във звездните води.
И ще се върнеш още по-прекрасна.

13.07.2007 г.

© Андромеда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??