25.12.2013 г., 19:17 ч.

Една ръка 

  Поезия » Любовна
1196 0 19

 

Една ръка. И друго нищо

няма да подпали моето сърце.

За огъня в едно огнище

не са му нужни повече ръце.

© Анжамбман Анапестов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??