Една сълза, поела мъката в безкрая,
една сълза - изгубена мечта.
Две сенки, разминали се в мрака,
премълчани думи, неизречна тъга.
Къде е той, къде е тя -
проекция на забравени мечти,
стена, разделяща ги вече?
Къде е той, къде е тя -
една сълза, потънала в безкрая?
© Венцислав Йорданов Всички права запазени