16.10.2010 г., 19:23 ч.

Една сълза... 

  Поезия
738 0 14

Една сълза...

 се стича по лицето…
Само една…
Огромна като океана…
Една звезда за тебе падна…
От небето…
Че ти стоиш застинала в
 съня ми…
 А този сън прозрачен е…
 Отвътре…
Не знае що е топъл свят…
И вечна песен…
С омраза впила се…
 дълбоко, долу ниско…
Не иска, не чака…
Жестоката обич…
 на късната есен…
А ангелът светъл…
Душата ти носи…
 към звездната шир…
 към безкрайните златни
полета…
 красящи небето…
Че мен не допусна…
Че мразя без тебе…
 И всичко, и нищо…
Че вечно ще чакам…
Той да те пусне…
Че ти си…
И винаги ще бъдеш…
Всичко…

© Николина Милева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??