27.07.2008 г., 11:01 ч.

Една усмивка, дали стига?! 

  Поезия » Любовна
966 0 6

Ето,  виждам те - това си ти!


Думите, тъй  излишни са - замълчи...


"Не забравяй, че ти си красива..." - казваш...


"Ангелска душа, която трябва да е щастлива!" - повтаряш...

 

 

Усмивката ти - недостъпна в реалността...


Сълзите по теб напират от искреност и топлота...

 


Мечтите ми са някъде във вечността...


Истината... е на блаженството  смъртта!


Винаги ли ще  съм обречена да бъда без теб?!


Като просяк... сама да се скитам навред...


А сърцето ти сковава моята любов във лед.

Но... една усмивка ми остава само,

която ти ми пожела, сгушена в твоето рамо...

Ще дойде ден, когато ще спре да боли от нашата раздяла

и на друг аз тази усмивка ще подаря, която сега за тебе аз тая!

 

 

На моето слънчице

© Ирена Цветанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??