16.11.2008 г., 21:03 ч.

Една вечер 

  Поезия » Друга
614 0 1

Една вечер

Една вечер, като всяка друга,

за тебе - да, за мене - море от самота.

Любов, красота,

ръка в ръка, очи в очи,

а после - все беди!

Болка, ярост, отчаяние и самота,

от тук до края на света.

Аз стоя сама,

около мене - празнота.

АЗ, десетки хора, но пак сама.

Ръце - студени, очи - в сълзи.

Ти - далече,

мой - никога вече...

 

© Теменужка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно и много дълбоко!
    "Ти - далече,
    мой - никога вече..." -!!!
Предложения
: ??:??