24.01.2005 г., 15:06 ч.

Една звезда 

  Поезия
1103 0 1
               Една звезда
Една сама звезда-обляна в светлина,
един последен лъч от тъжната луна,
един вълшебен миг,осмислил той света,
един последен вик в нощната тъма,
един пороен дъжд-измил греха от нас,
една дъга красива ние гледаме в захлас,
едно море безбрежно,без начало и без край,
една любов превърнала и Ада в Земен Рай.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има противоречие в смисъла. Добро е като намерение, но идеята не е защитена.
Предложения
: ??:??