13.05.2006 г., 21:06 ч.

Едничко щастие 

  Поезия
699 0 2
Любов!
Така красива, нежна и неповторима.
Така пламенна и страстна.
Така сигурна и непоклатима.
Така завладяваща и властна.
Любов!
Твоя спътничка е топлотата.
Щастието ти е верен брат.
След теб върви и добротата.
Очаква те целият свят.
Любов!
Ти оставяш вечна следа
в ума, душите и сърцата.
На теб не са ти нужни слова.
Ти завинаги погубваш лъжата.
Любов!
Ти разсейваш всяка мъгла
и даваш ми златни криле.
От тъгата не оставяш следа
и превръщаш всеки в дете.

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??