29.05.2016 г., 21:35 ч.

Едно 

  Поезия » Друга
477 1 1

Дете чуждо обичано 

Мисли далече прогонени 

Ще те оставя на мира

Когато реша, когато готова съм 

Истинската забрава ме подминава 

Покой няма да намеря 

В килера, в храстите

В звездите изгаснали 

Морни дни, дълги вечери

Аз вечна съм и истинска 

Дрехите ми на закачалка 

В ръката ми писалка 

Гола ходя по улици слисани

Правила били са написани

Но в звездните топли вечери 

Детето в мен е облечено 

© Ирина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??