18.09.2011 г., 19:11 ч.

Едно и също.. 

  Поезия » Друга
743 0 4

Дали обичаш или мразиш,
дали идваш или си тръгваш,
дали не искаш или не можеш -
е все едно и също.

Дали чакаш или те чакат,
дали говориш или те слушат,
дали теб те има или мен ме няма -
е все едно и също.

Ако си тръгнеш, ще те обичам.
Ако останеш, ще те намразя.
Ако те имам, ще ми липсваш,
но е все едно и също.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??