1.03.2013 г., 23:04 ч.

Едно кафе след любовта 

  Поезия
697 0 5

Старата любов ме кани 

да се видим на кафе

и без поводи за драми 

да си стиснем пак ръце.

 

Да забравим малки грешки

и без чувство за вина 

да простиме думи тежки

и приятели да сме сега.

 

И ще хапнем нещо сладко,

ще си бъбрим час и два,

лесно е да кажа кратко:

''мога да се съглася''.

 

Но не мога да забравя 

как от мен си тръгна тя

и след всичко, що остана,

тесен е за нас света.

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??